Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures in Schijndel van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Gastheer/gastvrouw museum Jan Heestershuis

Jan Heestershuis Schijndel

Het Jan Heestershuis is op zoek naar een gastheer/gastvrouw. De taken zullen bestaan uit het ontvangen en informeren van museumbezoekers en de bezoekers en inwoners van Schijndel voorzien van informatie over toeristische- en recreatieve mogelijkheden. Bent u een echte gastvrouw/gastheer en wilt u uw enthousiasme en kennis van Schijndel en omgeving delen met bezoekers en dit combineren met het werken in een museum meldt u dan aan als vrijwilliger.
VVV en Museum zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. (vacaturenummer 19588)

 

Vismaatje gezocht

Vissen vergt geduld en tijd. Een karpervisser is daarom op zoek naar een maatje om elkaar te vergezellen tijdens het vissen. Hij zou graag gaan vissen buiten Schijndel in bijvoorbeeld Vught, Eerde of Eindhoven. Mijnheer heeft zelf een auto en meerdere hengels ter beschikking. Bent u ook visliefhebber en wilt u graag met een ander deze hobby bedrijven? Neem dan contact op met ons Steunpunt.

(vacaturenummer 18700)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).

Tip de redactie!