logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers M/V voor uiteenlopende vragen in Schijndel. Ook deze keer hebben we een paar interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Gastvrouw/heer Sportkantine (19876)

Pétanquevereniging “Wij Liggen” zoekt voor verschillende dagen een gastvrouw/heer die in de sportkantine de bar en keuken wil beheren. Dagen en tijden zijn in overleg, meestal in het weekend maar soms ook op een doordeweekse dag.

PV Wij liggen Schijndel

Bezoekvrijwilliger

Bezoekvrijwilligers komen bij mensen thuis ter ondersteuning van de mantelzorger of om gezelschap te bieden aan mensen die eenzaam zijn. Qua activiteiten betreft het een kopje koffie drinken of samen boodschappen doen. Ook activiteiten als wandelen, fietsen, zwemmen, kaarten of een dagje met de trein ergens heen kunnen voorkomen. Afhankelijk van de hulpvraag en de interesse die u heeft wordt gekeken naar een match

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!