logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers M/V voor uiteenlopende vragen in Schijndel. Ook deze keer hebben we een paar interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Educatieve begeleiding voor kinderen bij de Schaapskooi (19838)

De Schaapskooi is op zoek naar een vrijwilliger voor een educatieve wandeling door de natuur, voor 3 leeftijdsgroepen van het basisonderwijs. Je begeleidt ongeveer 26 kinderen per keer.

Schaapskooi Schijndel

Rondleiding voor nieuwe bewoners wijk Centrum in Schijndel (19842)

Vanuit de Woonservices in Schijndel worden in samenwerking met Buurtkadoos, rondleidingen georganiseerd voor bewoners die nieuw in Schijndel komen wonen. Hiervoor zoeken wij bewoners uit wijk Centrum die nieuwe bewoners wegwijs willen maken in de wijk.

Vrijwilliger bij Blink (19827)

Vrijwilligers bij Blink, blinken uit in het leven van iemand met een beperking. Als vrijwilliger bij Blink zorg je ervoor dat mensen met een beperking zo veel mogelijk mee kunnen doen aan de samenleving. Blink zorgt voor de nodige ondersteuning zoals scholing, intensieve begeleiding en regiobijeenkomsten van onze consulenten.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!