logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers M/V voor uiteenlopende vragen in Schijndel. Ook deze keer hebben we een paar interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 EHBO vrijwilliger / Eerste hulpverlener (17176)

Voor evenementen in de regio zijn er vrijwilligers nodig voor de EHBO-posten. Daarom is het Rode Kruis (Afd. Den Bosch eo) op zoek naar uitbreiding van EHBO’ers. Ons team van goed opgeleide en getrainde hulpverleners is in staat om bij een grote diversiteit aan letsels eerste hulp te verlenen. Door je aan te sluiten bij dit team doe je veel praktijkervaring op. Daarnaast leer je om het hoofd koel te houden in risicosituaties en goed samen te werken met andere hulpdiensten. Als je geen geldig EHBO certificaat hebt, kan het Rode Kruis zorgen voor een opleiding.

EHBO

Vrijwilliger snuffelcollege (15772)

Heb jij een sociale, gehoorzame en kindvriendelijke hond en lijkt het je leuk om voor de klas te staan? Dan is het werk als vrijwilliger voor het Sophia SnuffelCollege wellicht iets voor jou! Samen met je hond bezoek je de laagste groepen van basisscholen bij jou in de buurt, om kinderen te leren hoe ze veilig met honden omgaan. Het Sophia SnuffelCollege is een project van de Koningin Sophia-Vereeniging tot Bescherming van Dieren.

Hond, Snuffel

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!