Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerij

 

 

 

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 Bezoekvrijwilligers
De Zonnebloem afdeling Schijndel, is dringend op zoek naar bezoekvrijwilligers om een bezoek te brengen aan ouderen en mensen met een fysieke beperking, samen een kopje koffie drinken, een praatje maken of een spelletje doen, wandelen, een boodschap doen of een drankje op een terrasje. Graag komen zij in contact met mensen die zich in kunnen leven in de cliënt en in staat zijn om een rolstoel te duwen.
Werktijden: in overleg. Vacaturenummer 17218.

Vrijwilliger dagbesteding

Deelnemers hebben extra steun nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Ze zijn wat slechter ter been of hebben andere lichamelijke klachten, kunnen wat vergeetachtig zijn of hebben last van eenzaamheid. De vrijwilligers van de dagbesteding bieden de deelnemers een leuke dag; ze zorgen voor een goede sfeer, bieden een luisterend oor, gaan samen met de deelnemers wandelen, lezen de krant voor of spelen een spelletje met de deelnemers samen. Welzijn De Meierij zoekt voor haar vier groepen enthousiaste en toegewijde mensen die graag met mensen omgaan en geduld en aandacht voor deze doelgroep hebben. Vacaturenummer 16753.

Vrijwilliger St. Barbara

Verpleeghuis St Barbara is op zoek naar een vrijwilliger die bewoners op donderdag en/of op zondag van 10.30 uur tot 12.00 uur van de huiskamer naar de kapel begeleidt en later weer thuisbrengt. Vacaturenummer 17309. Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!