Sara en Abraham feest 2019 bij de Nachtegaal

logo de nachtegaalOp zaterdag 5 oktober wordt bij Restaurant/Zaal de Nachtegaal het jaarlijkse Sara Abraham feest gehouden.

Zo is er ook dit jaar een enthousiaste een enthousiaste groep gevonden om zoveel mogelijk vrijwilligers bij elkaar te zoeken.

Voor wie is het Sara Abrahamfeest 2019?

Je bent van harte welkom op dit feest als je in de periode van 1 oktober 1968 tot en met 30 september 1969 ben geboren of je bent van die leeftijdscategorie en hebt in Schijndel op de basisschool gezeten. Het kan ook zijn dat je een leerjaar hebt overgedaan, dan mag je er voor kiezen om aan te melden in het jaar van je leeftijdsgenoten.

Waar is het Sara en Abrahamfeest?

Het feest zal gehouden worden bij de Nachtegaal aan de Boxtelseweg nr. 15. Het feest zal van 19:00 tot 01:00 duren. Kom zeker op tijd want om 19:30 zal de groepsfoto gemaakt gaan worden. Verder kun je de gehele avond vrij drinken en zal er regelmatig met een hapje rondgegaan worden. Om 23:00 zal er ook nog een hapjes buffet klaar staan met diverse heerlijke gerechten.

Aanmelden voor het Sara en Abrahamfeest?

Aanmelden kan tot 1 oktober. Het aanmelden voor het feest kunt u doen door 37,50 over te maken op IBAN nr NL98 RABO 0310 0203 79 tnv Sara en Abrahamfeest en een e-mail te sturen met uw gegevens. Deze mail kun je sturen naar het onderstaande mailadres.

Bij het aanmelden is het van belang dat je naam erbij komt te staan. Voor de dames is het belangrijk dat zij ook de meisjesnaam meesturen. Verder heeft de organisatie uw geboortedateum, adres, lagere school en e-mail adres nodig.

Voor vragen kunt u mailen naar: sara-abrahamschijndel@hotmail.com.
Sara en Abrahamfeest 2019

Tip de redactie!