Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 Vrijwilliger dagbesteding

Deelnemers hebben extra steun nodig om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Ze zijn wat slechter ter been of hebben andere lichamelijke klachten, kunnen wat vergeetachtig zijn of hebben last van eenzaamheid. De vrijwilligers van de dagbesteding bieden de deelnemers een leuke dag, ze zorgen voor een goede sfeer, bieden een luisterend oor, gaan samen met de deelnemers wandelen, lezen de krant voor of spelen een spelletje. Welzijn De Meierij zoekt voor haar vier groepen enthousiaste en toegewijde mensen die graag met mensen omgaan en geduld en aandacht voor deze doelgroep hebben. (vacature 16753)

Vrijwilliger St. Barbara

Verpleeghuis St Barbara is op zoek naar een vrijwilliger die bewoners op donderdag en/of op zondag van 10.30 uur tot 12.00 uur van de huiskamer naar de kapel begeleidt en later weer thuisbrengt. (vacature 17309)

Vrijwilligers voor Buro Lima

Buro Lima in Heeswijk-Dinther is er voor kinderen met een bijzondere en/of intensieve hulpvraag en hun gezin. De kinderen hebben een (lichamelijke en/of verstandelijke) beperking en/of bijkomende problematiek. Zij zoeken vrijwilligers voor diverse activiteiten. helpen in de tuin, administratieve ondersteuning, extra handen tijdens uitstapjes, koken voor of samen met de kinderen en kinderen van en naar school brengen. Werktijden in overleg. (vacature 17076)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).Tip de redactie!