logo welzijn de meijerijHet Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

 Trainer/Coach workshop vrouwenvereniging

Vrouwen van Nu heeft als missie om met de kracht van vrouwen de leefomgeving te versterken. Met circa 47.000 leden georganiseerd in ruim 550 afdelingen zijn zij een grote vrouwenvereniging.Zij zetten zich in om het vrouwelijk stemgeluid te laten horen op politiek en maatschappelijk gebied.

Komend jaar besteedt de vereniging aandacht aan de veranderingen in de participatiewetgeving. In het kader daarvan bieden zij hun leden een workshop aan over financieel beheer (ouders/kinderen), PGB, beschermingsbewind, mantelzorg, pensioen, oppasoma, balans in aandacht voor jezelf en anderen.

Zij zijn op zoek naar een geschikte trainer die bovenstaande onderwerpen op een praktische en heldere manier kan behandelen. Werkzaamheden in overleg. (vacaturenummer 17896)

Bezoekvrijwilliger

Mevrouw (85 jaar) zoekt iemand om met haar – wekelijks – een paar boodschappen te doen.

Mevrouw loopt met een rollator. (vacaturenummer 17895)

Ook in 2017 vrijwillige inzet welkom

Vrijwilligerswerk is van alle tijden. Door alle maatschappelijke ontwikkelingen zijn er juist steeds meer en vaker vrijwilligers nodig. Maak na de feestdagen eens vrijblijvend een afspraak met ons Steunpunt en laat u bezielen en inspireren door een van onze medewerkers.

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Bezoek ook onze website voor alle andere vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!