Steunpunt Vrijwilligerswerk matcht ook voor uw organisatie

logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Wij brengen hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Diverse organisaties in Schijndel, Sint-Oedenrode en omstreken zijn op zoek naar vrijwilligers die allerlei activiteiten willen ondernemen. Bij organisaties kunt u denken aan zorginstellingen, musea, verenigingen, goede doelen etc. Voorbeelden van vrijwilligersactiviteiten kunnen zijn: Koken, creatieve activiteiten, personen vervoeren naar diverse activiteiten, klussen, begeleiding bij sportactiviteiten en/of ondersteunen bij hulpvragen. Dit zijn maar een paar voorbeelden die bij ons op de website www.welzijndemeierij.nl onder het kopje vrijwilligerswerk staan. Bekijkt u eens onze vacaturebank als u op zoek bent naar een leuke vrijwilligersfunctie. Mocht u iets interessants vinden of meer informatie willen, kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij.

Op zoek naar een geschikte vrijwilliger?

Elke maatschappelijke organisatie kan bij Steunpunt Vrijwilligerswerk een vacature inbrengen. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk gaat voor u actief aan de slag om een geschikte match te vinden. Heeft u hiervoor belangstelling? Ook dan kunt u contact met het Steunpunt opnemen. Zij helpen u bij het samenstellen van de vacature, het profiel van de vrijwilliger waarnaar u op zoek bent en bemiddelen voor u.

Heeft u vragen omtrent vrijwilligerswerk algemeen?

Heeft uw organisatie te maken met vragen omtrent vrijwilligerswerk (denk aan het vrijwilligersbeleid of bijvoorbeeld werken met Verklaring Omtrent Gedrag) neem ook dan gerust contact Steunpunt Vrijwilligerswerk op. Zij kunnen u voorzien van informatie en advies.

Steunpunt Vrijwilligerswerk is bereikbaar via telefoonnummer: 073 – 5441400 of per mail: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Graag maken wij u attent op onze website (www.welziindemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.
Welzijn-de-Meierij_vrijwilligers_01

Tip de redactie!