logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Wij brengen hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Kok voor Eetpunt Woonservice Zuid

Houdt u van een heerlijk potje koken? Vindt u het ook zo fijn als anderen van uw kookkunsten kunnen genieten? Het Eetpunt van Woonservice Zuid is op zoek naar iemand zoals u. Elke maandag wordt er in een team van 3 personen gekookt voor ongeveer 26 personen. Van de vrijwilliger wordt gevraagd 1 of tweemaal per maand onderdeel uit te maken van het kookteam welke ook de menu’s (voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht) samenstelt en boodschappen verzorgt. Het eten vindt plaats om 12.15uur.

(vacaturenummer: 22310)

Kok voor Zorghoeve ’t Binnenveld

Kunt u én goed koken én goed sturen? Ook Zorghoeve ’t Binnenveld is op zoek naar een kok. Dit voor 1 á 2 keer per maand voor wel 25 eters. De voorbereidingen worden allemaal gedaan door de bezoekers met aansturing van vrijwilligers in een gezellige fijne setting.

(vacaturenummer: 20593)

Psst…Niet alleen de maagjes van de bezoekers knorren…wist u dat ook de dieren nog een helpend voerend handje nodig hebben? Dit op de woensdagochtenden.

Wilt u zich aanmelden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Mogelijk bent u op zoek naar andersoortige klussen?
Graag maken wij u attent op onze website (www.welziindemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.
Koken, aardappels

Tip de redactie!