Start campagne ‘Meierijstad isoleert’

In Meierijstad start op 4 december de campagne ‘Meierijstad isoleert’. Ruim 12.000 woningeigenaren met een woning van 1977 of ouder, worden deze week door de gemeente benaderd om mee te doen met deze campagne.

Campagne komt naar de mensen toe

Het isoleren van een woning is niet voor iedereen even makkelijk om te doen. Daarom start de campagne ‘Meierijstad isoleert’ om woningeigenaren te informeren over de mogelijkheden van isoleren, de kosten en subsidiemogelijkheden. De campagne wordt uitgevoerd in samenwerking met de ‘Energie Coöperatie Meierijstad’ (ECM) en ‘De Verbinding’. In de periode december 2019 tot en met januari 2020 vinden op 16 locaties in Meierijstad informatieavonden plaats. De aftrap is op woensdag 4 december om 19.00 uur in het stadhuis van Meierijstad aan het Stadhuisplein 1 in Veghel. ECM presenteert zich ook tijdens de informatieavonden.

Isoleren loont isolatie van spouwmuren, vloer of dak is een concrete stap die huiseigenaren kunnen zetten om hun energieverbruik te verlagen. De investering wordt snel terugverdiend en de woning wordt een stuk comfortabeler. We nodigen woningeigenaren van harte uit om een van deze avonden bij te wonen. Wij bieden hierbij de gelegenheid om via een ervaren partij, woningisolatie te natuurlijk staat het eigenaren ook vrij om zelf een partij te zoeken.

Meer informatie over de data en locaties van alle informatieavonden is te vinden op www.isolatiestad.nl.
Tip de redactie!