Sportkennismakingscursussen in een nieuw jasje. De naschoolse sportkennismakingscursussen van de Jeugd-Sport-Stichting Schijndel worden in een nieuw jasje gestoken. In het voorjaar van 2017 wordt dit vervangen door het leuke en kindvriendelijke sportstimuleringsconcept genaamd: Sjors Sportief! Het geeft alle basisschoolkinderen de kans om zich te oriënteren in diverse takken van sport zonder direct lid te hoeven worden.

Alle sportverenigingen/sportaanbieders krijgen de mogelijkheid om hun sport & vereniging te promoten in het kleurrijke Sjors Sportief boekje, waarop kinderen zich vervolgens digitaal kunnen inschrijven.

Sjors Sportief Sjors Sportief is inmiddels in ruim 50 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/sportaanbieders, waardoor inschrijven een plezier wordt en administratieve rompslomp tot het verleden behoort. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een ‘mascotte’ gekoppeld aan het naschoolse sportstimuleringsprogramma, zoals genoemd: Sjors Sportief.

Meld uw vereniging ook aan! Deze formule geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren op de diverse takken van sport en stimuleert kinderen om een structurele actieve deelname te bewerkstelligen. Hiervoor hebben wij u vereniging nodig: uw cursus is een belangrijke bijdrage voor het draagvlak dat de gemeente nodig heeft. Uw cursus, wordt uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjors Sportief boekje wordt in februari op alle basisscholen in Schijndel verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging en sport!

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulerlng.nl, zodat we er samen een succes van kunnen maken!

Meer informatie: bent u geen vereniging, maar wilt u toch een sportactiviteit aanbieden? Of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met info@sjorssportief.nl
Tip de redactie!