Schijndels kampioenschap pubquiz

logopubquiz brabant

Traditiegetrouw zit in elk seizoen het Open Schijndelse Kampioenschap Pubquiz.

Je kunt ook nu weer meestrijden om de cup met de grote oren. Realiseer je wel dat, mocht je winnen, je wat ruimte moet vrij maken in huis. Deze trofee gaat namelijk heel wat roomruimte in beslag nemen. En ben je niet de winnaar, heb je in ieder geval een leuke avond gehad!

Pubquiz?

Ooit hebben we het ei gelegd….pubquiz. Sindsdien vaak geïmiteerd nooit geëvenaard. De kans dat je nog nooit een pubquiz hebt mee gespeeld is niet heel groot meer tegenwoordig.

Mocht je toch eens ’the mother of all pubquizzes’ willen mee maken… hier is je kans. Eerlijk is eerlijk, we kunnen geen 60 teams meer kwijt als voorheen. Maar vol zitten we zeker nog niet.

Geloof het of niet, er zijn nog steeds mensen die niet weten wat een pubquiz is. We zullen het nog eens uitleggen. Het is eigenlijk een vorm van Triviant, maar dan met vrienden tegen heel veel andere teams. Moet je dan een bolleboos zijn om te kunnen winnen? Nee! Helemaal niet, de vragen kunnen werkelijk over van alles gaan. Over Avicii, Donald Trump, ijshockey, Mickey Mouse en Calimero.

Het Open Schijndelse Kampioenschap, de naam zegt het al, is een open kampioenschap. Er doen dus ook veel teams van buiten Schijndel mee. Verwacht dus geen specifieke vragen over Schijndel. We willen iedereen een eerlijke kans geven.

Zoals gezegd: je bent van harte welkom op zaterdag 28 april bij Tapperij de Beurs aan de Hoofdstraat in Schijndel. Teams van maximaal 5 personen, maar je mag ook als duo of trio meedoen!

Je bent vanaf 19.30 uur van harte welkom om je ideale tafeltje of barkruk te vinden. Om 20.30 uur start de quiz en reserveren mag ook. Stuur dan een mailtje naar info@pubquizbrabant.nl . Je kunt ook een whatsapp sturen naar één van de telefoonnummers die op www.pubquizbrabant.nl terug zijn te vinden onder contact.

Geef wel even je teamnaam aan, dan kunnen we die alvast op een tafel zetten voor je. Zodat er een tafel voor je vrij is deze avond. Inschrijfgeld is 12,50 per team.

Voor onze vaste gasten, geen nood. Dit is voor jullie ook ranking-quiz.
Tip de redactie!