Ron van Hout en Irma Keeris zijn het boeren bruidspaar

Schorsbos carnavalOp dinsdag 5 maart zullen Ron van Hout en Irma Keeris in de on-echt met elkaar verbonden worden

Het stel is bij de start van het nieuwe carnavalsjaar verloofd in het -niet stille- bijzijn van de commissie.

In het dagelijks leven is Irma getrouwd met Marcel Kemps, de bekendste worstenbroodjesbakker van Schijndel. Vorig jaar was Irma één van de leden van Elf-Yes! en is nu een HopbelPèrdje. Irma werkt in de financiële sector; risicobeheersing en -bewustzijn in bedrijfsvoering. Da’s ingewikkeld dus ik zie het maar als bij een huwelijk; ’t is ja -maar dan op voorwaarden- of gewoon ‘nee’. En trouwens, ze is echt niet zo heel serieus met haar vak bezig, anders had ze niet met deze verloving ingestemd….

Irma heeft, zoals Ron het Zwijssen in Veghel bezocht en een verleden buiten Schijndel. Vanaf het moment dat Ron op de wereld kwam hebben zijn ouders zich zorgen gemaakt, hij nooit. Ron heeft een stukadoorsbedrijf en is samen met ‘zijn Miranda’ lid van Net Nie. En Net Nie kan je in Schorsbos niet missen; zij zijn behoorlijk kundig op het gebied van optochten en zij organiseren de Klompenklets. Daar zie je hem dus ook, meestal in rok of jurk.

Nou zijn wij natuurlijk benieuwd wat dit tijdens de boerenbruiloft allemaal teweeg gaat brengen!

Wilt u het on-echtpaar op 5 maart toezingen, spreken of een idee hebt voor een ludieke act tijdens het ontbijt dan kunt u contact opnemen met: Jeanine of Ellen via mail: geen.oetelaar@gmail.com en ellenvanengelen8@gmail.com.
Boeren bruiloft 2019

Tip de redactie!