Rioolinspectie in de gemeente Meierijstad

Rioolinspectie in de gemeente MeierijstadIn de maanden juli, augustus en september laat de gemeente wederom een deel van het rioolstelsel inspecteren en reinigen in diverse kernen. In september zullen in Schijndel delen van het stelsel van industrieterrein Duin, kleine Borne en Plein aan de beurt zijn.

Het reinigen gebeurt met een hogedrukspuit en het inspecteren van het riool met een zelfrijdende robot camera die filmopnames van de binnenkant van de rioolbuis maakt. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.00 uur en 18.00 uur en worden uitgevoerd door Nieuwco B.V. Als een straat aan de beurt is krijgen aanwonenden een brief van de aannemer. Daarin staat nadere informatie over de werkzaamheden.

De voertuigen die de werkzaamheden uitvoeren verplaatsen zich regelmatig en staan dan kort op één plaats stil. Tijdens de werkzaamheden kan het daardoor voorkomen dat de straat even geblokkeerd is voor het verkeer.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de gemeente via, telefoonnummer 14 0413. U kunt ook een melding openbare ruimte maken via www.meierijstad.nl of via de Mijngemeente app. Voor de actuele planning en vragen over de uitvoering, verwijzen wij u naar de site van Nieuwco B.V.: www.nieuwco.nl
Tip de redactie!