Jacks Coffee & Tea uit Schijndel overgenomen

Het Schijndelse bedrijf Jacks Coffee & Tea is op 1 augustus overgenomen door het Udense bedrijf Delo. Reden voor de overname door Delo is dat men verder wil gaan werken aan het uitbouwen van het koffie-specialisme. Eerder nam men al Derijks in Oss en Hapek in Uden over om dit te bereiken.

Jacks Coffee & Tea was al enige tijd op zoek naar een sterke partner in de regio. Door de groei van de afgelopen jaren, was er steeds meer behoefte aan een organisatie die Jacks met name zou versterken met een breder assortiment en een goede logistieke- en administratieve ondersteuning. In Delo (onderdeel van de Wiltec Groep Uden), heeft Jacks deze partij gevonden.

Voormalig eigenaar Nard van Geel stapt mee over naar Delo. Hij ziet het voor zichzelf als een mooie kans om de opgedane kennis en ervaring te gaan delen met een sterk en professioneel team.

De activiteiten van Jacks Coffee worden ondergebracht bij Delo in Uden. Voor klanten verandert er vrijwel niets, zij profiteren vooral van extra voordelen: de klanten van Jacks Coffee kunnen gebruik maken van deskundige aanspreekpunten, een handige webshop met persoonlijk account en een nog uitgebreider producten- en dienstenpakket. De accountmanagers en specialisten van Delo zijn goed vertegenwoordigd in Schijndel, Boxtel en omgeving, waardoor een lokaal aanspreekpunt geborgd is.
Jacks-Coffee

Tip de redactie!