Radio 538 DJ Menno de Boer en Doe Maar Tribute “Doe Maar Na” op 8 april in het City Theater.

Op zaterdag 08 april staat dj Menno de Boer in Tapperij de Beurs en staat de Doe Maar-tribute band Doe Maar Na in het City Theater.

Muziek en Menno de Boer zijn z’n hele leven al één. Dat hoor je in zijn eigen nieuwe radioshow op Radio 538, maandag- tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 21;00. Maar als je regelmatig in een club of op een festival staat, weet je dat Menno al jaren garant staat voor een overtuigende stage-performance. Als een muzikale kameleon past hij zich naadloos aan het publiek en is geen stijl te gek.
De afgelopen jaren heeft Menno de Boer z’n territorium uitgebreid tot ver buiten Nederland. Hij draaide in de vakantie-hotspots van jong Nederland in Portugal, Spanje, Griekenland en Bulgarije maar zelfs ver daarbuiten, waaronder Mexico. Ook staat hij regelmatig geprogrammeerd op festivals in Nederland.
Nog een weekje en het is Paaspop. En wie staat over een dikke week op mainstage Apollo te schitteren : Doe Maar!!. Om je alsvast in de stemming te brengen voor Paaspop en om iedereen al die bekende Doe Maar –nummers van weleer nog even goed te laten oefenen staat in het City Theater de tributeband Doe Maar Na op de planken. De Doe Maar tribute band heet ‘Doe Maar Na’.
Doe Maar Na is ontstaan naar aanleiding van een eenmalig optreden maar al gauw stroomden de optredens binnen. De vier heren hebben een gemeenschappelijke passie: Nederska en reggae spelen. Ze nemen u terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. Alle grote hits van de populairste Nederpop band ooit passeren de revu. Voor het publiek een heeeele goeie generale repetitie voor Paaspop!
De entree voor Menno de Boer / Doe Maar Na bedraagt 5 euro

Foto: City Theater/Tapperij de Beurs

 
Tip de redactie!