Rabo Kabouterdagen bij RKSV Schijndel

Voetbalvereniging Schijndel/DE WIT organiseert op de zaterdagen  21 en 28 maart en 4 april 2020 weer de jaarlijkse Rabo Kabouterdagen.

Kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT is spelenderwijs leren voetballen voor de allerkleinsten. Is uw zoon of dochter 4 of 5 jaar? Dan kan hij of zij al starten met kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT.

Lekker spelen

Bij Schijndel/DE WIT kunnen de kabouters iedere zaterdagochtend op het voetbalterrein aan het Zuideinderpark lekker spelenderwijs leren voetballen. We leren de kinderen schieten, aannemen, dribbelen, overschieten en penalty’s. Dit doen we door leuke voetbalspelletjes met elkaar te doen. De training wordt verzorgd door ervaren spelers uit de selectie van Schijndel/DE WIT.

Kaboutervoetbal de zaterdagen 21, 28 en 4 april

Zaterdag 21 maart start voor de allerkleinsten het kaboutervoetbal onder leiding van Gijs van Doorn en Joep Jans.

Locatie            : Voetbalterrein Schijndel/DE WIT, Zuideinderpark, Rooiseheide 20, Schijndel

Aanvang         : 10.00 uur

Deelname is gratis

(Sport)kleding

Het is wenselijk dat de kinderen in sportkleding op de training verschijnen. Uiteraard aangepast aan de weersomstandigheden. Liever een aantal laagjes, dan een (te) dikke trui.

Het belooft opnieuw een leuk, gezellig en leerzaam voetbalspektakel te worden.

Foto’s
Tijdens de trainingen worden mooie foto’s gemaakt. Als u niet wilt dat er van uw kind actiebeelden worden gemaakt dan kunt u dit kenbaar maken bij Gijs van Doorn of Joep Jans. De organisatie respecteert ieders keuze en houdt hier rekening mee.

Afsluiting
Na deze drie zaterdagochtenden sluiten we af in de sportkantine van Schijndel/DE WIT. Samen met de trainers/beleiders drinken en eten we iets lekkers en volgt er nog een RABO-verrassing. Dat is iedere keer weer een feest!

Informatie
Mocht iets onduidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met Gijs van Doorn, telefoonnummer 073 – 5474522 of gijs.van.doorn@kpnmail.nl




Tip de redactie!