Programma zondagamateurvoetbal Schijndelse verenigingen

Vandaag wordt er gespeeld in het amateurvoetbal. Vanmiddag spelen de Schijndelse verenigingen hun wedstrijden in de 3e klasse C (SV Avanti’31, Schijndel/De Wit) en 4e klasse F (WEC).

ODC 1 – SV Avanti’31 1

De nummer 2 in de competitie SV Avanti’31 speelt vandaag een uitwedstrijd bij ODC in Boxtel (sportpark Molenwijk). Het zal geen makkelijke wedstrijd worden voor de mannen van Avanti want ODC staat op een 5e plek en heeft 7 punten achterstand op Avanti. Het zal er ODC dus alles aan gelegen zijn om overwinning in eigen huis te houden en zo aansluiting te behouden met de kop van de ranglijst. Om zicht te houden op het kampioenschap zal Avanti deze wedstrijd dienen te winnen omdat de nummer 1 Real Lunet een op voorhand relatief eenvoudige uitwedstrijd gaat spelen tegen nummer 10 van de competitie Haarsteeg.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer Fitters.

Schijndel/De Wit 1 – Sint Michielsgestel 1

Schijndel/De Wit zal er alles aan gelegen zijn om de wedstrijd tegen de nummer 8 in de competitie te gaan winnen. Het zou een mooi stap kunnen zijn richting lijfsbehoud in de 3e klasse. Het verschil tussen Schijndel dat momenteel 13e staat en Sint Michielsgestel is 9 punten.  Omdat de directe tegenstanders van Schijndel/De Wit vandaag ook lastige tegenstanders hebben zou een overwinning een mooie stap vooruit kunnen betekenen.

De wedstrijd van vandaag staat onder leiding van de heer JD Masman.

FC Uden 1 – WEC

Koploper WEC speelt vandaag een uitwedstrijd op Sportpark de Vlasakker in Uden tegen de plaatselijk FC Uden, dat momenteel 11e is in de competitie. WEC staat momenteel 2 punten voor op FC Schadewijk, dat vanmiddag een thuiswedstrijd zal afwerken tegen de Vorstenbossche Boys(1oe). Een overwinning zal dus nodig zijn om de koppositie te behouden.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. Peels

De wedstrijden starten om 14.30 uur. Rond 16.30 uur staan de uitslagen weer op deze website.
Tip de redactie!