Plus Voetbaldagen bij Avanti’31 van 30 augustus t/m 2 september

150911 huldiging op het veldJarenlang werden in de laatste week van de schoolvakantie de KNVB Voetbaldagen georganiseerd. De KNVB stopte er 2 jaar geleden mee. In Schijndel is de organisatie gehandhaafd en worden dit jaar voor de 2e keer de Plus Voetbaldagen georganiseerd. Alweer voor de 19e keer zijn de Voetbaldagen op het sportpark De Molenheide, de thuishaven van s.v. Avanti ’31. Op sportpark De Molenheide verrijst een prachtig nieuw gebouw, dat de verouderde kleedlokalen zal vervangen.

Dit jaar zijn de PLUS Voetbaldagen van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september. De opening op de eerste dag zal zijn samen om ongeveer 9.30 uur op het hoofdveld van s.v. Avanti ’31. De opening zal gedaan worden door Wim Eijkemans, eigenaar van de PLUS in Schijndel (en Uden), samen met de oudste en jongste deelnemer. Daarna worden er teamfoto’s gemaakt en starten de eerste trainingen voor zowel de voetballers als de keepers.

Gedurende 4 dagen is er ’s morgens een training. Na de lunch in de kantine staan er verschillende onderdelen op het programma zoals de penaltybokaal, voetbaltennis, 4 tegen 4 met individuele winnaar, combi competitie en goalmasters. Donderdag zijn er twee teams van Brabant United te gast en spelen we met een aantal groepen Twin Games, een activiteit, die bij de profclubs al erg veel wordt gespeeld. Ook proberen we spelers uit het betaalde voetbal naar Schijndel te krijgen en hopen we voor de deelnemende jeugd een paar leuke verrassingen te presenteren.

Vrijdagmiddag 2 september is de finale van de penaltybokaal de laatste activiteit. Daarna worden de winnaars van Koning en Koningin Voetbal bekend gemaakt en zullen de prijzen worden uitgereikt door wethouder Menno Roozendaal.De PLUS Voetbaldagen zijn van dinsdag 30 augustus tot en met vrijdag 2 september en zijn natuurlijk gratis bij te wonen. Elke dag start het programma om 9.30 uur en zal de dag rond 16.00 uur worden afgesloten.

In de bijlage foto’s van de huldiging van de winnaars van 2015 tijdens een thuiswedstrijd van FC Den Bosch.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vincent de Vroomen, telefonisch bereikbaar onder nummer 06-20133311 en via de mail info@plusvoetbaldagen.nl

 

150911 huldiging FC Den Bosch - Helmond Sport (19) 150911 huldiging FC Den Bosch - Helmond Sport (54)

Tip de redactie!