Paaspop 2017 was groot succes! Super Early Bird tickets 2018 in 4 uur uitverkocht.

Gisterenavond werd met een spetterend concert van Kensington Paaspop 2017 afgesloten. Kensington is een van de beste livebands van Nederland van het moment en dat maakten ze ook volledig waar tijdens hun optreden. In een concert dat anderhalf uur duurde speelde de band alle grote hits zoals War, Sorry, Riddles en Do I ever.

foto: Anita Moghaddar

 

Paaspop 2017 trok dit jaar 75.000 bezoekers (waaronder 14.000 kampeerders), een record. Dit waren 10.000 bezoekers meer dan in 2016. Een mooi succes voor de organisatie van het “Brabantse Las Vegas”.  Wie het festival bezocht heeft zal zijn ogen uitgekeken hebben. De complete inrichting van het festivalterrein zag er enorm spectaculair uit. Alles was tot in detail uitgewerkt om een perfecte sfeer neer te zetten waarin de 22o artiesten/bands en hun muziek of cabaret perfect tot hun recht kwamen. Fenomenaal was de Elrow, het middelpunt van Paaspop. Dit middelpunt  zag er zeer indrukwekkend uit en is een compliment aan de organisatie waard. Ook de ogenschijnlijk vlekkeloze organisatie van het festival dat zonder noemenswaardige incidenten verliep verdient een groot compliment voor organisatie, medewerkers en vrijwilligers die tijdenlang met de voorbereiding zijn bezig geweest en die zich tijdens het evenement steeds van hun goede kant hebben laten zien en enorm hard hebben gewerkt om het de bezoekers naar de zin te maken.

Wat verder opviel  was een ongekend grote variatie qua food(trucks) & drinks. Voor iedereen was er wel iets te vinden om de inwendige mens goed te voorzien. Ook het kampeerterrein zag er weer goed verzorgd uit en ook de parkeervoorzieningen voor auto en fiets waren netjes op orde.

Paaspop staat er goed op een draait mee in de top van de festivals in Nederland en Europa. Aan de organisatie de uitdaging om ook komend jaar weer een festival neer te zetten dat de bezoekers zal verbazen en vermaken. De 2017 editie was in ieder geval enorm geslaagd.

Paaspop 2018

De organisatie kwam vandaag al met een nieuwtje. Men heeft besloten om te starten met de  verkoop van Super Early Bird Tickets . Deze kaarten zijn verkrijgbaar voor €89,- (3 dagen) en voor €109,- (3 dagen + inclusief campingplaats). De belangstelling voor deze kaarten was zo groot dat ze binnen 4 uur zijn uitverkocht. De officiële Early Bird kaartverkoop voor Paaspop 2018 zal traditiegetrouw het einde van dit jaar starten, zo rond oktober/november.

foto: Flickfeeder – Mike Breeuwer

 

 
Tip de redactie!