Opruiming bij VVV Schijndel

Om plaats te maken voor nieuwe kaarten, fiets- en wandelgidsen en leuke souvenirs start deze week de opruiming in VVV-agentschap  Schijndel.

Wandelen en fietsen

In het boek Nordic Walking wordt door middel van foto’s en uitleg verteld hoe men direct zelfstandig kan starten met oefeningen om de beweegbaarheid, coördinatie en lenigheid te verbeteren. De trainingsprogramma’s zorgen voor een verantwoorde opbouw van uw conditie. Deze artikelen zijn tegen een sterk gereduceerde prijs te verkrijgen.

De vorige druk van de wandelgidsen Pieterpad en Pelgrimspad zijn nu sterk afgeprijsd. Deze gidsen zijn nog goed te gebruiken m.b.v. de wijzigingen die vermeld staan op de website. De nieuwe drukken zijn uiteraard ook verkrijgbaar.

In het boekje ‘Een historische route door het middeleeuwse buitengebied van Schijndel’ staat een tocht beschreven (door Henk Beijers) met als uitgangspunt…de geschiedenis van Schijndel kun je als het ware van de straat oprapen als je alle straatnaambordjes met hun betekenis nauwkeurig volgt! De route is te fietsen of met de auto te rijden.

Diverse

In het boekje ‘Lekker  slapen in Brabant’ staan spraak(s)makende overnachtingen op het platteland. Verschillende kunstboeken zijn sterk afgeprijsd. Loop gerust eens binnen en kijk of er iets voor u bij zit.

Het VVV-agentschap is gevestigd in de Pompstraat 17 te Schijndel. Openingstijden zijn: dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

T: (073) 549 22 76, E: vvvschijndel@meierijstad.nl, I: www.vvvschijndel.nl
Tip de redactie!