Opening vernieuwde wielerbaan en Output jeugdronde van Schijndel 2018

WV Schijndel openingOp donderdag 10 mei 2018 werd aan de Leemputtenweg de vernieuwde wielerbaan van WV Schijndel geopend. Het was een lang gekoesterde wens van de vereniging om een volwaardige training en wedstrijd accommodatie te hebben. Er kan nu veilig getraind worden op eigen terrein. Dankzij de nieuwe LED-verlichting is het nu ook mogelijk om ’s avonds te trainen.

Het nieuwe parcours

De nieuwe wielerbaan heeft een flinke upgrade gekregen. Zo is de baan voorzien van een splinternieuwe asfalt laag. De totale lengte van het nieuwe parcours bedraagt 1600 meter. Bij een nieuwe baan hoort natuurlijk ook een nieuwe naam. De nieuwe naam is “De nieuwe lus”. Hierbij wordt het verleden gekoppeld aan de toekomst.

Nieuw clubgebouw

Naast een nieuw wedstrijd parcours heeft de vereniging ook een nieuw clubgebouw. Het gebouw is voorzien van alle gemakken. Zo is er een gezellige kantine met historische wielershirts aan de muur, uitstekende sanitaire voorzieningen, een opslagruimte en business ruimte op de 2e verdieping. Het nieuwe clubgebouw draagt de naam “Permanence”.

Output jeugdronde van Schijndel

Wethouder Roozendaal nam het eerste rondje over de nieuwe baan voor zijn rekening. Tijdens deze ronde werd de wethouder vergezeld door jeugdleden van WV Schijndel. Na de officiële opening kon er gestart worden met de Output jeugdronde van Schijndel.

Voor de uitslagen van de jeugdronde van Schijndel kunt u terecht op de website van WV Schijndel www.wvschijndel.nl

Foto’s

Bekijk hieronder de 3 albums met foto’s van de opening en enkele jeugdwedstrijden.

Opening vernieuwde wielerbaan en Output jeugdronde van Schijndel album 1

Opening vernieuwde wielerbaan en Output jeugdronde van Schijndel album 2

Opening vernieuwde wielerbaan en Output jeugdronde van Schijndel album 3
Tip de redactie!