winterpark schijndel logo

Op woensdag 11 december organiseert Enirgy Infrarood verwarmingspanelen de Open Duurzaamheidsavond vanaf 19:00. Deze avond komen er diverse sprekers over duurzaamheid en duurzaam wonen hun verhaal vertellen.Ben jij geïnteresseerd? De entree is gratis dus loop gerust eens binnen!

?????????
19.00 uur: ontvangst met koffie
19.15 uur: welkomstwoord en introductie
19.30 uur: presentatie Isolatie.com
20.00 uur: presentatie ASR warmtepomp
20.30 uur: pauze voor een hapje en drankje
21.00 uur: presentatie en meer informatie over infraroodverwarming, warm tapwater, zonnepanelen (zowel huur als koop), financiering en subsidie
22.00 uur: afsluiting en mogelijkheid tot vragen stellen
22.15 uur: gezellig naborrelen in het wintercafé

Duurzaamheid

????????
Verder is er nog een ontzettend leuke actie voor iedereen die komt. De bierviltjesactie, waar maak je dan kans op? Je maakt kans op een infraroodpaneel ter waarde van wel €700,- ! Hoe doe je mee? Heel simpel! Bij deze open avond zullen bierviltjes liggen, deze dienen dan als soort van toegangsbewijs voor de win actie. Hoe je echt kans maakt? Het bierviltje vertelt jou dat je een selfie moet maken met op de achtergrond een infraroodpaneel. Nadat je de selfie hebt gemaakt is het de bedoeling dat je deze openbaar op Facebook plaatst met de tags @Enirgyinfraroodverwarmingspanelen & @winterparkschijndel, later zal de winnaar/winnares bekend worden gemaakt.

???? ??????????: https://enirgy.nl/winterpark-schijndel/

Bekijk voor het volledige programma de agenda op www.winterparkschijndel.nl
Tip de redactie!