Open deuren bij politiebureau Schijndel

Op zaterdag, 9 juni, opent politiebureau Schijndel haar porten voor groot en klein! Van 11:00 tot 17:00 uur gratis toegang tot een spectaculaire show met politiehond Bumper, politie, brandweer en nog vele andere activiteiten. De politiemannen van Blue4Charity organiseren deze dag om geld op te halen voor stichting Dream4Kids.

Al ruim een jaar zetten de enthousiaste politiemannen en –vrouwen van eenheid Oost-Brabant zich in voor stichting Dream4Kids. Tot nu toe kwamen ze al in actie met fietstochten, bridgedrive, spinning en een Zumba-avond. In september fietst Blue4Charity van München naar ’s-Hertogenbosch, ook voor het goede doel. Een van de hoogtepunten van hun betrokkenheid is de grote open dag op 9 juni. Te gast op politiebureau Schijndel is er voor groot en klein van alles te beleven. Zo staat er een spectaculaire show met politie, brandweer, ME, ambulance en Ferrari ’s op het programma en mogen jong en oud ook zelf aan de slag op het terrein van Schijndel. Als bijzonder extraatje komt Bumper, Nederlands bekendste politiehond, op bezoek en geeft een proefje van zijn talent. Daarnaast biedt een veiling geweldige prijzen, waaronder een luchtballonvaart, en is voor lekker eten gezorgd. Meer informatie is te vinden op de website van Dream4Kids of Blue4Charity. Iedereen is welkom! Dus laat je verrassen en kom langs op politiebureau Schijndel!

Over Dream4Kids

Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben. Deze kinderen kunnen vaak het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Door het vervullen van hun mooiste dromen streeft Dream4Kids ernaar deze kinderen weer moed en energie te geven om in de toekomst te geloven.

B4C poster, Open dag
Tip de redactie!