Bedenk eens hoe het zou zijn als je in drie uur je Masterplan voor 2019 uitgeschreven hebt onder leiding van een topondernemer? En je dan ook nog eens een persoonlijke business coach hebt om te zorgen dat je echt stappen gaat zetten. Dat is exact wat wij je met het netwerk Open Coffee Het Groene Woud je dit jaar gaan bieden. Je wordt tijdens dit event begeleidt door onze ondernemers en loopt na 3 uur weg met een uiterst helder Masterplan voor jouw bedrijf in 2019. Na afloop van dit event krijg je ook nog eens 3 coachingsessies (1 keer per maand) die je helpen om jouw visie begin 2019 in de praktijk te brengen, de juiste strategische keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Kom daarom naar ons event op woensdag 16 januari van 16.00 tot 19.00 uur, locatie De Brink – Sint Antoniusplein 7 te Eerde.

Programma

Tijdens de bijeenkomst zet je samen met andere ondernemers je eigen Masterplan op papier. Alle essentiële aspecten komen aan bod; de bestaansreden van je bedrijf, de missie en de kernwaarden. Je ontdekt de sterktes en zwaktes van je eigen bedrijf op dit moment en welke kansen en bedreigingen er nu in de markt spelen, we brengen nog duidelijker je concurrenten in beeld samen met jouw onderscheidende vermogen.
We gaan het hebben over je verdienmodel en helpen je bij het maken van de juiste strategische keuzes. Je herdefinieert je ideale klant en benoemt uiterst concreet je voornaamste (marketing) bouwstenen voor 2019 om deze klanten nog beter te bereiken!

Coaching

Na de aftrap van deze Masterclass word je 3 keer (individueel) begeleidt door een team van ondernemers om te zorgen dat je écht stappen gaat zetten. Je coach is een spiegel en een stok achter de deur om te zorgen dat je de juiste keuzes maakt en voldoende aandacht en tijd besteedt aan de toekomst van je bedrijf.

Graag aanmelden in verband met de voorbereiding van dit event via opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com of via aanmelding bij het event op onze Facebookpagina.
Tip de redactie!