Open Coffee Het Groene Woud op woensdag 14 december a.s.

open-coffee-het-groene-woudWil je nieuwe mensen ontmoeten? Kennis delen, inspiratie opdoen, of zo maar een kopje koffie drinken? Kom dan op woensdag 14 december tussen 9 en 11 uur naar de Open Coffee het Groene Woud. Deze keer zijn we te gast bij Helden Van Kien, Bremhorst 1, 5491 LR Sint-Oedenrode.De Helden van Kien heeft een verhaal dat teruggaat naar zo’n 256 jaar geleden. Een droom van Jacob Kien, nu werkelijkheid sinds juni 2016 in de vorm van een multifunctioneel horecapaviljoen met schitterend uitzicht over park de Kienehoef! De lokale leveranciers zijn de Lokale Helden waarvan de producten worden verwerkt in de menu’s.

Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee ’t Groene Woud is het platform waar een ieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Kortom natuurlijk netwerken op zijn Brabants!
We nodigen je graag uit om op deze prachtige locatie met elkaar in gesprek te gaan. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn: (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Voor vragen kun je contact opnemen met Marischka Klotz tel 06-53624631 of Alma Engelhart 06-12826053 of mailen naar opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com.

de-helden-van-kien

Tip de redactie!