NL doet voor vrijwilligers-(organisaties)

Dit jaar is de grootste vrijwilligersactie van Nederland op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart. Via www.nldoet.nl kan een klus aangemeld worden of kan men zich aanmelden die de handen uit de mouwen wil steken op een of beide dagen. Tot 31 januari kan een aanvraag voor een financiële bijdrage van max. 400 euro t.b.v. een klus gedaan worden.

NLdoet geeft organisaties de mogelijkheid op een laagdrempelige manier in contact te komen met nieuwe enthousiaste vrijwillige krachten. Ook bedrijven en gemeenten kunnen op deze manier hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap laten zien. Ieder jaar zijn zo’n 350.000 Nederlanders bereid hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet. Hieruit blijkt dat Nederland een land is van vrijwilligers en daar mogen we met z’n allen trots op zijn.

Heeft u als vrijwilligersorganisatie vragen over NLdoet of wilt u ondersteuning bij het aanvragen van een klus of de financiële bijdrage van het Oranjefonds? Neemt u dan z.s.m. contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk via vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

logo welzijn de meijerij

 

 
Tip de redactie!