logo welzijn de meijerij

Wist u al dat u Engelse les kunt volgen bij Welzijn De Meierij? Op woensdagochtend is er een les conversatie van 10.30 – 12.00 uur en op woensdagavond van 19.15 – 20.45 uur is er een les Engels gevorderden. Voor beide cursussen moet u dus al een basis in Engels hebben in woordenschat, uitspraak en grammatica. Er wordt vooral Engels gesproken en gepraat over thema’s. De cursussen starten bij voldoende aanmelding op woensdag 20 september.

Creatief bezig zijn kan ook! Vanaf vrijdag 22 september start een cursus Bloemschikken bij Welzijn De Meierij. U krijgt uitleg van onze deskundige begeleiders over bloemen en technieken en u leert stap voor stap hoe u het bloemstuk maakt. De lessen zijn om de week op vrijdagochtend van 09.30 -11.30 uur. Na de les neemt u een mooi werkstuk mee naar huis. De cursusprijs is exclusief de prijs van de bloemen.

Meer informatie over deze cursussen vindt u op de website van Welzijn De Meierij, www.welzijndemeierij.nl U kunt u aanmelden door te bellen naar 073-5441400, wij sturen u dan het inschrijfformulier toe.

Foto: Welzijn de Meierij
Tip de redactie!