Nieuw sociaal initiatief Bij Jet in dienstencentrum De Bank

“Jet komt eraan. En jij bent straks welkom Bij Jet. Bij Jet ontmoet je mensen, drink je een kop koffie en ontwikkel je jezelf. Bij Jet bouw je aan je netwerk, vind je een zinvolle dagbesteding en vaak zelfs werk, bijvoorbeeld als zelfstandige. En als je al werk hebt, dan kun je hier – bijvoorbeeld tegen betaling – misschien wel anderen verder helpen. Want jouw diensten als bijvoorbeeld boekhouder, vormgever, bedrijfskundige of verkoper zijn van harte welkom Bij Jet.”

Met deze aankondiging op hun website maken Anouk Gijsbrechts (voorzitter), projectmanager Jeannine van Kaathoven (projectmanager)  Mirjam van Esch (bestuurslid en bedenkster) bekend dat zij medio september starten met een nieuw lokaal sociaal initiatief.

Bij Jet is een sociale onderneming. Dat betekent dat Bij Jet is gericht op het creëren van werk voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in Schijndel en winstgevend wil zijn (die winst is voor de stichting en dus niet voor initiatiefnemers, medewerkers of aandeelhouders).

 
Tip de redactie!