Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kan iedereen kennismaken met elkaar en zich laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving.

Voor meer informatie: kijk op de social media van Open Coffee. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

De netwerkbijeenkomst  van 13 maart vindt plaats in café D’n Toel, Pastoor Smitsstraat 4 te Sint-Oedenrode. Tussen 9 en 11 uur kan iedereen die graag wil netwerken, nieuwe mensen wil ontmoeten, kennis wil delen of ervaringen wil uitwisselen, aanschuiven. Omdat deze bijeenkomst staat in het teken van Bewegen hebben we een mooie, korte  wandeling uitgezet. Als je wilt kun je om 10.00 uur meelopen, maar je kunt ook in het café blijven netwerken.

Elke maand komt Open Coffee bij elkaar op de tweede woensdag van de maand, op wisselende locaties. Kom gerust eens lang. Er zitten geen kosten aan, je betaalt alleen je eigen consumpties. Wil je jezelf of je bedrijf graag voorstellen? Er is een mogelijkheid om een pitch te houden van maximaal 10 minuten. Graag vooraf even melden via opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com
Tip de redactie!