Nederlaag voor SV Avanti’31 en Schijndel/DE WIT overwinning voor WEC

Vanmiddag speelden alle 3 de Schijndelse teams een uitwedstrijd. Schijndel/DE WIT speelde in Boekel tegen Boekel Sport en deed dat niet met veel succes. De Schijndelaren verloren de wedstrijd met 2-0. Toch houdt het team uitzicht op een mooie tweede plek in de competitie omdat ook nummer 3 Volkel kostbare punten verspeelden. Zij kwamen niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het laaggeklasseerde Excellent. Hierdoor is een overwinning in de thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht volgende week voldoende om de competitie op een mooie wijze af te sluiten.

Ook voor SV Avanti’31 werd het een vervelende middag. In de uitwedstrijd tegen vv Handel moest de ploeg een nederlaag incasseren. Het werd in Handel 2-1. Door deze nederlaag is SV Avanti’31 ook uitgeschakeld voor de winst in de derde periode en zal het seizoen na de thuiswedstrijd van volgende week tegen Boekel Sport eindigen.

WEC wist vanmiddag wel een mooie overwinning te boeken in- en tegen Ravenstein. Na 90 minuten stond er op het scorebord een 2-4 overwinning. WEC blijft door deze overwinning 7e op de ranglijst. Mocht WEC volgende week weten te winnen van kampioen Nijnsel/TVE Reclame en SDDL verliezen van Herpinia dan kan men nog doorschuiven naar de 6e plek.

Uitslagen 3e klasse D:

ThuisUitVoor Tegen
Vitesse'08MULO33
VV HandelSV Avanti'3121
UlyssesOlympia'1819
Boekel SportSchijndel/DE WIT20
Nooit GedachtConstantia00
VolkelExcellent11
MargrietFC Schadewijk12

Stand 3e klasse D week 20

Uitslagen 4e klasse I:

ThuisUitVoor Tegen
VV RavensteinWEC24
NijnselNulandia21
AvesteynSCMH22
VV BoskantVorstenbossche Boys41
SDDLDVG23
NLC'03Boxtel11
CitoHerpinia26

Stand 4e klasse I week 20
Tip de redactie!