Nederlaag voor dames 1 Zephyr tegen Someren

logo-zephyr-Schijndel

Zondag 29 oktober reisde de dames van handbalvereniging Zephyr af naar Someren. De dames uit Someren staan erom bekend dat ze snelle aanvallen willen spelen dus de dames Zephyr waren gewaarschuwd.
De eerste helft start Zephyr met gelegenheidskeepster Loes Ketelaars. Someren schiet uit de startblokken, zoals voorspeld door coach Ad Martens, en komt snel op 3-0 voorsprong. Esther van Eggelen zorgt met 2 doelpunten dat de Zephyr dames aan kunnen klampen en het verschil 3 doelpunten blijft. Maar daarna loopt Someren, met een aantal snelle aanvallen, discutabele beslissingen van arbitrage en balverlies van Zephyr dames, makkelijk uit naar 9-2. Anouk van Os maakt uit een mooie een tweetje met Sonja van Hamond 3de doelpunt voor Zephyr. Ruststand wordt uiteindelijk 13-3, met genoeg stof tot nadenken voor de dames van Zephyr.
De tweede helft start Zephyr met gelegenheidskeepster Alisha de Wit. De hoekspeelsters van Zephyr krijgen de opdracht om de hoeken van Someren uit te dekken. Vol goede moed gaat Zephyr van start. De dekking van Zephyr staat haar mannetje maar in de aanval wordt helaas onvoldoende gecreëerd. Someren probeert met snel rondspelen de ruimte te creëren en af en toe lukt dat. De eindstand wordt 21-7.
Doelpunten: Esther van Eggelen 3, Marieke van Thiel 2, Anouk van Os 1, Sonja van Hamond 1.