Muzikale kerstgroet in Wijbosch

Afgelopen zondag 20 december reed tot ieders plezier een vrolijke Kerstbrandweerauto door Wijbosch. Bemand met 1 Kerstman en 2 Kerstvrouwen….en heel veel kerstmuziek!Bedoeld om iedereen, waaronder ook de gasten van Eetpunt Likkepot en dagbesteding De Ontmoeting, een bijzonder moment, een vrolijke noot en een lichtje voor de donkere dagen te bezorgen. Enkele gasten reden zelfs de hele tour achter de Kerstauto aan! Alleen maar blije gezichten! Groot en klein, een Kerstman in het dorp in Corona tijd… Wouw, en ook nog eens een blauwe lucht!! En droog! En een klein presentje.. een kerstbal voor de kinderen en een “Hou vol bonbon” voor de groten! In de hoop dat ie laatste zijn werk doet…

In de voorbereiding stond Corona proof voorop. Zowel Kerstman als zijn 2 vrouwen zijn onlangs corona vrij getest! En tijdens de tour voorzien van cq baard, maskers en handschoenen! De anderhalve meter..tja daar is soms wat mee gesjoemeld, want wat straalde er een liefde rond…inclusief een onverwachte stop met koffie en appelflap bij de oudste nog thuiswonende inwoonster van Wijbosch, ons aller Mientje! En wat heeft iedereen zich goed aan de afspraak … “Geen groepsvorming, blijf bij je eigen voordeur…”… .gehouden! Dank daarvoor! Kanjers in coronatijd!

En ..nogmaals “Hou vol!”

Aan ieder die dit leest, er komen betere tijden! Bak er wat van, ondanks alle beperkingen, er is nog zoveel over wat juist NU wel kan …ook hier in Wijbosch… “Hart hebben voor elkaar”…

Ook dank aan Dorpsraad Wijbosch, voor de financiële ondersteuning! Ook wij hebben genoten.. Vrolijke kerstgroeten, Chris, Elly en Trudy..enne…graag gedaan!

Bart van Rooij van Wijbosch in Beeld maakte in deze kersttijd om de sfeer in Wijbosch in beeld te brengen. Bekijk het onderstaande filmpje, het is de moeite waard!
Tip de redactie!