logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn de Meierij bemiddelt en ondersteunt mensen die op een of andere manier iets willen doen voor anderen. Deze keer vragen wij speciaal vrijwilligers voor een zorgcentrum.

Waar gaat het om?

Mensen in een zorgcentrum zitten het grootste deel van hun tijd in hun kamer. Natuurlijk willen ze ook wel eens iets anders doen dan op hun kamer zitten. Daarom organiseert het zorgcentrum allerlei activiteiten voor zijn bewoners. Daar hebben ze speciale begeleiders voor. Maar die hebben niet de tijd om alles voor de bewoners te regelen en voor te bereiden. Daarom zou het zorgcentrum het fijn vinden om hulp te krijgen van vrijwilligers die èn wat praktische zaken èn een stukje directe persoonlijke begeleiding kunnen verzorgen.

Het Steunpunt is daarom op zoek naar vrijwilligers die dit willen doen. Het gaat dan vooral om het ophalen en terugbrengen van bewoners naar hun appartementen en het assisteren bij het bewegingsprogramma op dinsdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur. We gaan er vanuit dat u als vrijwilliger spel en beweging zelf ook heel leuk vindt en zo ouderen enthousiast kunt laten meedoen. Natuurlijk verwachten wij dat u ook begripvol en vriendelijk met ouderen kunt omgaan. Kortom, u kunt wat betekenen voor deze ouderen. Zij zullen u dankbaar zijn.

Wilt u meer informatie over deze of andere vacatures. Neem dan gerust contact met ons op via telefoon 073 – 5441400 of via e-mail: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl. U kunt natuurlijk ook de website raadplegen: www.welzijndemeierij.nl onder vrijwilligerswerk/vacaturebank. Daar kunt u ook allerlei andere vacatures zien die u misschien heel interessant vindt.

Welzijn-de-Meierij_Vrijwilligers
Tip de redactie!