Heren Zephyr hard onderuit

logo-zephyr-Schijndel

Op zondagmiddag 12 maart traden de heren van Zephyr in Eindhoven aan tegen PSV. De tegenstander was de nummer 2 van de ranglijst, waar Zephyr een middenmoter is. Toch achtte Zephyr zich niet kansloos.

De wedstrijd ging gelijk op van start, beide teams scoorden makkelijk en zo werd het 3-3. Toen sloeg de thuisploeg een klein gaatje en pakte een voorsprong van twee punten. Zephyr merkte wel dat ze harder moesten werken voor de doelpunten dan PSV. De tegenstander liep erg makkelijk door de zwakke Schijndelse defensie heen. Bij 9-7 liet PSV zien waarom ze hoger op de ranglijst staan en liepen eenvoudig uit naar 14-8. Zephyr deed zijn best, maar kwam niet meer in de buurt. De teams gingen rusten met 20-13.

De tweede helft begon PSV scherper en ze liepen uit naar 24-13 voordat Zephyr wakker werd. De Schijndelnaren speelden een verloren wedstrijd en dat motiveert niet. Ze kwamen niet lekker in hun spel en de tegenstander scoorde wel erg makkelijk. Hoewel de aanval van Zephyr niet slecht was, kwamen ze nooit in de buurt van PSV. De wedstrijd eindigde met 37-25, wat zorgde voor een flinke kater bij de Schijndelnaren.

Doelpunten: Bram van de Ven (7), Anton van de Laar (6), Pieter Smits (3), Jorge Carvalho (3), Hannes van de Ven (2), Sjoerd Bouwmans (2), Dennis van der Eerden (1), Geert van den Oetelaar (1).

 

Tip de redactie!