Meierijstad zet mobiele stembus in

kaartje_plattegrond_verkiezing_meierijstadlogo MeierijstadOm het de kiezers nog makkelijker te maken, zetten de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel een mobiele stembus in voor de herindelingsverkiezingen op woensdag 23 november. Daarnaast zijn er 42 stembureaus verdeeld over de drie gemeenten waar inwoners hun stem kunnen uitbrengen.

 De eerste stop van de mobiele stembus is aan de Rembrandtlaan bij het HOV busstation in Veghel. Met hun stempas en een geldig legitimatiebewijs kunnen kiezers daar van 07.00 tot 09.00 uur hun stem uitbrengen.  Waarnemend burgemeester Marcel Fränzel brengt om 8.45 uur een bezoekje aan de mobiele stembus en zwaait deze uit.  De reis gaat vervolgens naar de kiosk op de Markt in Sint-Oedenrode,  de Markt in Schijndel, zwembad De Molen Hey in Schijndel en de Noordkade in Veghel.

Burgemeester Peter Maas brengt om 10.30 uur een bezoek aan de stembus op de Markt in Sint-Oedenrode. Burgemeester Jetty Eugster neemt om 13.00 uur een kijkje in de mobiele stembus op de Markt in Schijndel. Op alle locaties waar de mobiele stembus staat, kunnen kiezers met hun stempas en een geldig identiteitsbewijs hun stem uitbrengen. Meer informatie over stembureaus in de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel en over de mobiele stembus vindt u via www.meierijstad.nl Ook via Facebook (https://www.facebook.com/gemeentemeierijstad) en Twitter (#Meierijstadkiest) vindt u informatie over de verkiezingen.

 

Zittingstijden Locatie Adres Plaats
07.00 –  09.00 uur HOV busstation Rembandtlaan Veghel
10.00 –  12.00 uur Bij de kiosk op de parkeerplaats Markt Sint-Oedenrode
13.00 –  15.00 uur Bij de glazen boerderij Markt Schijndel
16.00 –  18.00 uur Zwembad De Molen Hey Avantilaan Schijndel
19.00 –  21.00 uur CHV Noordkade Verlengde Noordkade Veghel

 

NB: de mobiele stembus is niet toegankelijk voor minder validen, de vaste stembureaus zijn dat wel.  

schermafbeelding-2016-10-30-om-09-36-48

 

Tip de redactie!