Gisteren werden de gedecoreerden van Meierijstad in het zonnetje gezet in het Bestuurscentrum in Sint Oedenrode. Alle ruim 400 gedecoreerden in Meierijstad ontvingen hiervoor een uitnodiging. Vanwege het grote aantal gedecoreerden werd besloten om 2 bijeenkomsten te organiseren. De ochtendbijeenkomst werd geopend met het hijsen van de Nederlandse vlag, de vlag van Meierijstad en de vlag van het Oranjecomité. Hierna werd het volkslied gespeeld door de Ollandse Dorpskapel. Na de officiële opening van de dag werden alle aanwezigen uitgenodigd om in het Bestuurscentrum  de ochtend voort te zetten. Hier hield burgemeester Franzel nog een een toespraak waarin hij iedereen dankte voor zijn inzet als vrijwilliger binnen Meierijstad. Daarna werd een toast uitgebracht op de Koning, die zij 50 verjaardag vierde met een bezoek aan Tilburg. De rest van de ochtend was een informeel samenzijn waarbij burgemeester Franzen veel van de aanwezige gedecoreerden persoonlijk sprak.

Het middagprogramma werd geopend door de verschillende Gildes uit Meierijstad, waarna een zelfde bijeenkomst volgde zoals in de ochtenduren plaatsvond.

 

 

Foto’s van de bijeenkomst gisteren staan op onze facebookpagina: Bijeenkomst gedecoreerden en foto’s van de Gildes uit Meierijstad

 

 Tip de redactie!