Paaspop op 2, 3 & 4 april 2021; tickets 2020 blijven geldig

Paaspop zou eigenlijk morgen aftrappen voor de editie 2020. Helaas heeft het coronavirus roet in het eten gegooid waardoor er dit jaar helaas geen festival kan plaatsvinden vanwege alle genomen maatregelen door de regering. Van de week heb je op deze website kunnen lezen dat de organisatie nog bezig was met de laatste puntjes op de i zetten om te komen tot een goede oplossing voor de Paaspoppers die een ticket gekocht hebben.

Inmiddels heeft de organisatie van Paaspop de uitwerking voor de oplossing compleet. Alle verkochte tickets blijven geldig voor de editie van 2021 die zal gaan plaatsvinden op 3, 4 en 5 april. Je hoeft hier verder niks voor te doen.  Neem jouw eerder gemailde e-ticket of hardcopy ticket dan ook in 2021 mee naar Paaspop Festival.

Wat nu als je je agenda driedubbel gecheckt en volgend jaar echt niet naar Paaspop kan komen?

Paaspop zou dit erg jammer vinden! Uiteraard kan je het ticket aan een vriend of via Ticketswap verkopen. Op die manier steun je het voortbestaan van Paaspop. Als je echt je geld terug wil, kan je ook een refund aanvragen. Ticketpartner Paylogic is momenteel heel hard bezig om een speciaal formulier hiervoor te maken, dat de vele verzoeken snel en accuraat in behandeling kan nemen. Paaspop en Paylogic vragen dus nog heel eventjes om jullie geduld, zodat het straks zo soepel mogelijk kan verlopen. Refunds kunnen vanaf 22 april aangevraagd worden, via een link op paaspop.nl.

Wil je meer weten, Lees hier alles over save your ticket! 

Paaspop 2017




Tip de redactie!