Maatregelen Laverhof ter voorkoming van verspreiding coronavirus

Ook Laverhof neemt intern en extern maatregelen om verspreiding van het virus onder cliënten, medewerkers en vrijwilligers zoveel mogelijk te voorkomen. Laverhof volgt hiervoor de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus Het instituut adviseert sinds 6 maart 2020 inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Laverhof vraagt bezoekers daarom niet te komen als zij deze klachten hebben. Nadat er meer dan 24 uur geen klachten meer zijn, zijn bezoekers weer van harte welkom.

Ook bij weinig of geen klachten, vragen we de sociale contacten binnen onze locaties zo veel mogelijk te beperken. Ga rechtstreeks naar de afdeling en bezoek geen andere afdelingen. Ook medewerkers wordt gevraagd hier rekening mee te houden, ter bescherming van zichzelf en de bewoners.

Om het risico van verspreiding verder te beperken worden grote activiteiten waar cliënten van verschillende afdelingen bij elkaar komen, afgelast. Ook activiteiten voor mensen van buitenaf gaan niet door.

We blijven alert op hygiëne. Dat betekent voor iedereen:

  • REGELMATIG HANDEN WASSEN
  • HOESTEN EN NIEZEN IN DE BINNENKANT VAN JE ELLEBOOG
  • GEBRUIK VAN PAPIEREN ZAKDOEKJES
  • GEEN HANDEN GEVEN

We hopen met deze maatregelen cliënten, medewerkers en vrijwilligers zo goed mogelijk te beschermen en danken iedereen voor het begrip.

Voor de meest recente informatie verwijzen we naar de website www.laverhof.nl.

Via onderstaande afbeelding houden wij van Schijndel-Online.nl u op de hoogte van de ontwikkelingen van het Coronavirus in Schijndel.

Tip de redactie!