Loop mee met de Tocht der tochten kroegentocht van Honger & Dorst

Tocht der tochten Honger en Dorst26 februari van het jaar onze Here 2001, de Boschweg te Schorsbos, elf minuten over één. Een klein gezelschap carnavalsvierders, bekend onder de naam Honger & Dorst, start een tocht langs alle Schorsbosser kroegen……

Sinds het begin van deze eeuw heeft Honger&Dorst een oude carnavalstraditie in ere te hersteld: Kroegentocht langs de Schorsbosse kroegen. Ook dit jaar zal op carnavalsmaandag de Kroegentocht plaatsvinden.

Het verzamelen voor de kroegentocht is bij The Holy cow, vanwaar rond 14.11 vertrokken zal worden naar de HeerenMeester, vervolgens via de Jantjes, De Hopbel naar Tapperij de Beurs. In het City theater wordt vervolgens gezorgd voor de Honger. Daarna wordt doorgegaan naar de Triangelbar om via ’t Zuid en Café de Sok te eindigen in de Spiegeltent.

Meedoen met de Schorsbosser kroegentocht? Dat kan!
Schrijf je in via het online formulier en kies een van de arrangementen of zorg dat je maandag 4 maart om 13.11 bij The Holy Cow bent.
Natuurlijk is iedereen is welkom om als ‘zwartloper’ aan te sluiten bij de Tocht der Tochten van Honger & Dorst.

Voor de eerste 50 inschrijvingen ligt er een speciale kroegentocht badge klaar! Dus schrijf je snel in via onderstaande link.

Inschrijfformulier Kroegentocht 2019

Heb je vragen dan kun je via www.facebook.com/vereniginghongerendorst contact opnemen.

Bekijk hier het volledige overzicht van evenementen tijdens carnaval in Schijndel.
Tip de redactie!