BIN, Buurt Informatie Netwerk

BIN Meierijstad waarschuwt op haar Facebook-pagina voor mogelijke oplichters in Schijndel. Inwoners worden aan de deur benaderd door een persoon die meldt dat er dakpannen los zouden liggen of omdat er achterstallig onderhoud zou zijn. Deze persoon probeert mensen een duur contract aan te smeren. BIN Meierijstad adviseert u om niet op het voorstel in te gaan omdat het in veel gevallen om oplichters gaat. Koop dus niet zomaar iets aan de deur is de waarschuwing die wordt meegegeven!

Stichting Kinderwens

Stichting Kinderwens

De Stichting Kinderwens liet al enkele keren weten dat zij niet langs deuren gaan voor de verkoop van kaarten en/of kalenders waarvoor de opbrengst bestemd is voor de stichting. Ook staat de stichting niet op verschillende plekken in Nederland voor de verkoop van dit soort artikelen.

De stichting waarschuwt dan ook om niet in te gaan op het aan u gedane aanbod als u denkt daarmee een goed doel te ondersteunen.

Schijndel-Online ziet berichten voorbij komen dat er op dit moment toch weer lieden actief zijn in Schijndel die zich uitgeven als vertegenwoordiger van deze stichting. Let dus op als u een aankoop doet aan de deur bij deze verkopers. Het kan gaan om een oplichter.
Tip de redactie!