Laatste KEG kindervoorstelling van dit jaar: Help! ik heb een vlieg ingeslikt

KEG Schijndel

Een spannende, muzikale voorstelling met heel veel dieren en prachtige klassieke muziek van onder andere Saint-Saëns, Rossini en Tchaikovsky. Theatermaker en acteur Mark van Vliet speelt deze fantasierijke jeugdvoorstelling onder regie van Olaf van de Ven (Meneer Monster).

Mark schrikt wakker! Hij heeft een vlieg ingeslikt! Wat moet hij nu doen? Die vlieg blijft maar rondjes vliegen in zijn buik! Hij kijkt rond in zijn slaapkamer en begint te fantaseren hoe allerlei dieren hem te hulp schieten. Als je goed luistert hoor je ze stuk voor stuk in de muziek. Maar zou het ze lukken om de vlieg uit zijn buik te krijgen?

Klassieke muziek is Mark van Vliet met de paplepel ingegoten. Zijn vader speelde jaren in het Rotterdams Philharmonisch Orkest en zo raakte hij zelf ook verslingerd aan muziek. In deze voorstelling zingt, danst en speelt Mark op bekende melodieën van beroemde componisten. Zo laat hij kinderen (en volwassenen) op een speelse manier in aanraking komen met de prachtige klanken en beeldende kracht van klassieke muziek. Deze komische, muzikale voorstelling is gemaakt voor iedereen vanaf 4 jaar.

Reserveren

Kaarten zijn €5,- en het is raadzaam te reserveren via kegtheater@gmail.com Indien niet uitverkocht nog kaarten aan de kassa, open vanaf 13.00 uur op 10 december.

Help! Ik heb een vlieg ingeslikt speelt op zondag 10 december om 14.00 uur in ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel.

KEG
Tip de redactie!