“Kunst in De Vink” nog altijd een groot succes

Op 15 en 16 september in S.C.C. De Vink in Schijndel

De jaarlijkse tentoonstelling met werk van Schijndelse amateur-kunstenaars mag met recht een mooie traditie worden genoemd.

Kunst in De Vink is reeds aan zijn 37e editie toe en  heeft  een vaste plek  op de jaaragenda van  kunstminnend Schijndel.

Kunst leeft in Schijndel  en dat geldt nog steeds ook al is Schijndel inmiddels opgegaan in Meierijstad. Niet alleen in de bekende beeldenroute, in museum Jan Heestershuis of bij de tentoonstellingen van de KEG in ’t Spectrum maar overal, Niet in het minst op zolderkamers, in huiskamers en  schuurtjes.  De jaarlijkse tentoonstelling voor amateurkunstenaars in sociaal cultureel centrum De Vink heeft daar ontegenzeglijk een belangrijke bijdrage aan geleverd.

Artistiek bevlogen Schijndelaren kregen in 1981 voor het eerst de kans hun werk te presenteren in sociaal cultureel centrum De Vink en zij maken daar sindsdien gretig gebruik van.

Dit jaar is, op 15en 16 september, de 37e editie van dit succesvolle evenement voor lokale amateurkunstenaars, een evenement dat in de regio zijn weerga niet kent. Vorig  jaar mocht de organisatie een recordaantal deelnemers inschrijven.

Ook nu kan weer elke Schijndelaar van zestien jaar of ouder meedoen, of het nu gaat om een gerijpt talent of om iemand die de eerste schreden zet op het pad van de kunst. De enige beperking is dat er werk wordt ingestuurd dat min of meer past binnen de traditionele onderdelen van de beeldende kunst zoals schilderijen, tekeningen, grafiek, beelden en keramiek.

Wie mee wil doen aan deze tentoonstelling, kan zich opgeven bij: G. Buenen, Rossinistraat 63; bij B. Eijkemans, Lijsterbeslaan 11; B. Hommerson, Deken Baekersstraat 57.

Inschrijven kan tot 1 mei 2018. Deelname is gratis

Kunst in de Vink 2017
Tip de redactie!