Kroon, Koningsdag

Vandaag is het Koningsdag en daarom zullen er in Schijndel allerlei activiteiten worden georganiseerd. Hieronder een overzicht van de activiteiten.

Loopgroep Wijbosch heeft voor morgen de Wijboschloop op het programma staan. Om 10.00 uur zal eerst de Frans vd Pol jeugdloop van start gaan. Om 11.00 starten de deelnemers aan de 5 en 10 km op een nieuw, snel parcours aldus de organisatie. Deelname kost €6,- en dit is inclusief 1 consumptie.

Vanaf 13.00 uur is een door Hengelsportvereniging Altijd Beet georganiseerde viswedstrijd bij de visvijver. Deze wedstrijd is bedoeld voor leden van de vereniging. De wedstrijd zal tot 16.00 uur duren.

Ook op de Steeg en bij ’t Spectrum worden er morgen activiteiten georganiseerd. Om 12.30 uur vertrekt er bij ’t Spectrum een optocht met versierde fietsjes. Kaartliefhebbers kunnen elkaar vanaf 13.30 uur ontmoeten en een kaartje gaan leggen.

Op het evenemententerrein aan de Steeg wordt van 13.00 tot 17.00 uur een kindervrijmarkt georganiseerd en ook voor ander vertier is gezorgd. Zo zullen The Oldtimers live muziek ten gehore brengen in de tent van Skendel Zwingt.

Het zal morgen hoogstwaarschijnlijk een mooie droge dag gaan worden dus een mooi moment om er even op uit te gaan.

Koningsdag Schijndel 2017

Tip de redactie!