Compleet met GeinStamp (te bestellen bij Jansen & Jansen)

Op vrijdag 12 februari wordt er een terugblik gegeven van het Kolderiek, normaal de onofficiële aftrap van het Schorsbos Carnaval in de tent van Jansen & Jansen. Helaas gaat er met Carnaval niets door. Maar de Geinstampers hebben in samenwerking met het Schorsboscafe (kijk voor het hele online  programma op Schorsboscafe.nl) een terugblik gemaakt. In deze 2 uur durende online uitzending  “herinnert u zich deze nog”, zien we hilarische optredens. Tijdens de beelden kunnen we “live ” met elkaar “praten” en Carnaval beleven alsof we er allemaal zelf bij zijn. De uitzending begint om 20.11 uur. Inloggen kan via Schorsboscafe.nl.

Vanaf maandag kunt u  een speciale stamppot bij Jansen en Jansen bestellen. Een Pastinaak wortelgeinstamp met oriëntaals tintje geserveerd met kalfsucade , rode kool en appelcompote. De kosten bedragen € 11,00. De Geinstampers zullen de maaltijden tussen 17.30 en 19.00 uur bij u op het bezorgadres afgegeven.

Bestellen kan via info@jansenenjansen.nu. Geef bij de bestelling  het aantal stampotten,  het bezorgadres  en het tijdstip waarop u de bezorging wil ontvangen door. Hiermee steunen we de Schijndelse horeca en beleven we een passend begin van onze online Carnaval

Schorsbos blèft zitten, dat is voor vrijdagavond voor een keer niet erg!

Kolderiek
Tip de redactie!