Knuffelen en aaien op de kleindierenshow van E.S.K.V.

ESKV, Logo

Dierententoonstelling met ruim 300 dieren  in manege de Molenheide Schijndel.

Ook dit jaar houdt de vereniging E.S.K.V. een kleindierententoonstelling in Manege de Molenheide in Schijndel. Geshowd worden onder meer kippen, konijnen, siervogels, watervogels, cavia’s en nog veel meer verschillende dieren.

Ook is er natuurlijk weer aan de kleintjes gedacht. Zo is er de inmiddels bekende knuffelhoek waar de dieren van dichtbij bekeken, geaaid en geknuffeld kunnen worden. De dieren zijn hieraan gewend, dus er kan rustig met ze gespeeld en geknuffeld worden. Voor ouders een uitgelezen kans om leuke foto’s te maken en voor de kinderen een onvergetelijk moment. Daarnaast zal op zondag ook het gratis pony rijden niet ontbreken.

Zoals u van ons gewend bent, is de tentoonstelling rolstoeltoegankelijk. In verband hiermee wordt er op zaterdagochtend een speciaal ontvangst georganiseerd voor de mindervalide, zoals o.a. de bewoners van Sint-Barbara, Mgr. Bekkershuis en cliënten van Kentalis.

Dit alles vindt plaats op zaterdag 11 november van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur in Manege de Molenheide, de Heikampen 5 te Schijndel.

De toegang is zoals altijd gratis.

Tot ziens!

Tip de redactie!