Klussendienst van Welzijn de Meierij gaat weer huisklussen doen

logo welzijn de meijerij, WdM 1

 

Sinds eind juni kon u de klussendienst van Welzijn de Meierij weer inschakelen voor het doen van tuinklussen bij u thuis. Vanaf nu kunt u de klussendienst ook weer inschakelen voor klussen bij u in huis. Indien u gebruik wenst te maken van de klussendienst wordt u verzocht zich te houden aan de richtlijnen en regels zoals die zijn bepaald door het RIVM. Zowel voor uw eigen veiligheid en gezondheid, als die van de vrijwilliger van Welzijn de Meierij.

De Klussendienst van Welzijn de Meierij

Wanneer je wat ouder bent of wanneer je een lichamelijke beperking hebt, dan kun je waarschijnlijk wel wat ondersteuning gebruiken als het gaat om het uitvoeren van kleine klusjes in huis. Denk daarbij aan het ophangen van een schilderijtje, een handgreep of rookalarm plaatsen, een klemmende deur bijschaven, een stopcontact repareren, de gootsteen ontstoppen of onderhoud plegen aan je kleine tuin. Ook een eenvoudige fietsreparatie wordt opgelost door gespecialiseerde vrijwilligers.

De klussendienst van Welzijn de Meierij is een dienst voor inwoners van Sint-Oedenrode en Schijndel die:

• Vanwege een beperking niet zelfstandig in staat zijn om de klusjes uit te voeren
• Niet kunnen terugvallen op familie of kennissen om die klusjes te verrichten
• Niet de financiële middelen hebben om een bedrijf in te schakelen.

Een klus wordt steeds door 2 vrijwilligers uitgevoerd en moet in een dagdeel te doen zijn. Zij brengen het benodigde gereedschap mee. Je betaalt voor de klussen met knipkaarten van € 2,50, € 5,00 of € 10,00 die verkrijgbaar zijn bij Welzijn De Meierij of bij de vrijwilligers van de klussendienst. Ieder half uur kost je € 2,50. Dat is dus één knip. Materiaalkosten zijn uiteraard voor jouw eigen rekening.

Neem contact op met Welzijn de Meierij voor meer informatie en voor het aanmelden van een klus. U kunt uw klus aanmelden bij Welzijn De Meierij bereikbaar onder telefoonnummer 073 – 5441400 of een mail sturen naar info@welzijndemeierij.nl




 

Tip de redactie!