KEG-kindertheater: De Reuzedwerg, die een kopje kleiner wil zijn.

Muzikale familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar in ‘t Spectrum in Schijndel

Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel, niet in zijn huis en zelfs zijn kleren zijn te klein. Hij is dol op klassieke muziek, maar alle instrumenten van de dwergen begeven het onder zijn gewicht. In een groot Russisch avontuur gaat Ivan opzoek naar zijn ware zelf. Samen met zijn nieuwe vrienden Vladimir de koopman, het tovervrouwtje Baba Yaga, de vals-zingende Vuurvogel en een enorme Neus, komt hij erachter dat groot zijn misschien helemaal zo gek nog niet is… Gedurende de voorstelling leert Ivan dat iedereen goede en slechte eigenschappen heeft en dat wat een ander verschillend maakt juist heel bijzonder kan zijn.
Vorig jaar speelde Mark van Vliet bij KEG met veel succes ‘Help, ik heb een vlieg ingeslikt´. Nu komt hij met een nieuwe energieke, hilarische muziekvoorstelling vol grappige personages in de nieuwe podiumzaal van ‘t Spectrum.

De regie is in handen van Olaf van de Ven (van Meneer Monster)

De voorstelling ‘De Reuze Dwerg die een kopje kleiner wil zijn’ is geïnspireerd op van oorsprong Slavische sprookjes. Mark van Vliet gooit alle remmen los en het publiek mag af en toe ook nog meedoen! Een spannend avontuur vol fysiek spel, humor en fantasie. Met muziek van Tsjaikovski, Moessorgski, Shostakovich en Stravinsky en instrumenten als de ukelele, (mini)trombone en de Russische balalaika is het een muzikaal festijn voor de hele familie.

De Reuzedwerg speelt op zondag 24 februari om 14.00 uur in ‘t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel. Kaarten zijn 7 euro en reserveren kan via: kegtheater@gmail.com Indien niet uitverkocht zijn er ook kaarten te koop aan de zaal vanaf 13.00 uur op 24 februari.

KEG, De-reuze-dwerg-foto-nvt-jeugdtheater.7
Foto: KEG
Tip de redactie!