KEG Schijndel

‘…En Het Grenzeloze Zwarte Sleutelgat (puntje, puntje, puntje)

Op zondag 8 oktober brengt dansgezelschap LaMelis een ode aan de fantasie. In ‘…En het Grenzeloze Zwarte Sleutelgat (puntje, puntje, puntje) komt een sprookjesachtige wereld tot leven waarin niets is wat het lijkt en alles mogelijk is. In deze wereld zit de verbeelding op de troon.

Verbeelding
Het gaat over twee broertjes die erg van trommelen houden en wonen in het magische zwarte sleutelgat.
De gebeurtenissen en avonturen buitelen in deze kleurrijke fantasievolle dansvoorstelling over elkaar heen en nemen het verhaal soms over. Zo vindt er een HipHop gebeuren plaats, een echte kikkerrace, een slapstick-drumstokjes-gevecht, een overwinningsfeest met taart en champagne en een magische toverspreukentafereel.
Zo blijken de twee broertjes ook te kunnen veranderen in twee zusjes. Zodra ze verdwijnen in het zwarte sleutelgat en weer terug komen is hun wereld veranderd. Maar in wat?
Helma Melis en Batja ten Kortenaar krijgen gezelschap van een derde personage in de vorm van een vertelstem. Die probeert hen te sturen, maar daar trekken ze zich niet altijd iets van aan.
Is het zo dat alle wensen die je hebt in je fantasie werkelijkheid kunnen worden? Of zit daar een grens aan?
LaMelis
In 2000 richtte Helma Melis haar eigen dansgezelschap LaMelis op en in 2003 won zij de eerste Brabantse Dansprijs. Zij is altijd zelf de choreograaf en ontwerpt de decors en kostuums. De voorstellingen zijn energiek, een beetje gek, maar vooral beeldend.

Reserveren
De voorstelling wordt gespeeld op zondag 8 oktober om 14.00 uur in ’t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel. Kaarten zijn €5,-
Reserveren: kegtheater@gmail.com Indien niet uitverkocht ook kaarten te koop aan de kassa vanaf 13.00 uur op 8 oktober. Zie ook www.kegschijndel.nl

keg
bron: KEG Schijndel
Tip de redactie!